تاریخ: چهارشنبه 6 مرداد 1389 - 09:08 عنوان: جنجال هواداران تراکتور در بازی ب
اعتراض تماشاگران تراكتورسازي تبريز پيش از آغاز بازي شروع شد. هنوز سوت شروع مسابقه به صدا درنيامده بود كه هواداران تبريزي با پرتاب كردن بطري آب به داخل زمين باعث ايجاد دردسر براي عكاسان كنار زمين و پشت دروازه شدند.
اين عده در ادامه حركات زشت و ناپسند خود در اواسط نيمه دوم و در اعتراض به داور مسابقه به سمت زمين بطري آب پرتاب كردند و صندليها را شكستند. آنها معتقد بودند بايد يك پنالتي به سود تراكتورسازي گرفته ميشد.
اعتراض نامتعارف تماشاگران تبريزي تا پايان مسابقه ادامه داشت. آنها حتي اقدام به آتش زدن صندليها كردند به طوري كه ماموران آتشنشاني براي خاموش كردن آتش وارد ميدان شدند. مشخص نبود كه چرا تماشاگران تبريزي اين گونه عمل كردند.
بلندگوي ورزشگاه بارها از تماشاگران تبريزي خواست كه آرامش خود را حفظ كنند اما آنها به اين مسئله توجهي نداشتند. طرفداران تراكتورسازي همچنين شعارهاي ناشايستي عليه پرسپوليس سر دادند. البته هواداران پرسپوليس نيز پس از گل برتري از الفاظ ناشايستي استفاده كردند و عليه تبريزيها شعار دادند.
در پی شعارهای نامتعارف تماشاگران در نیمه دوم، شبکه 3 سیما مجبور به قطع صدای ورزشگاه و عادل فردوسی پور شد که بازی را گزارش می کرد. این برای اولین بار در چند سال اخیر بود که صدای گزارشگر ورزشگاه به دلیل شعار تماشاگران قطع شد! _________________ وقتی کار خوبی میکنم حس خوبی دارم. وقتی کار بدی میکنم حس بدی دارم. این دین من است. آبراهام لینکولن
روابط عمومی ورزشگاه: تمام خسارات مربوط به هواداران تراکتور است
مصطفي محبيمدیر روابط عمومی ورزشگاه آزادی گفت که تمام خسارتهای وارده به ورزشگاه از سوی هواداران تراکتورسازی بود: هواداران تيم تراکتورسازي تبريز در طول بازي به تجهيزات، تاسيسات و صندلي هاي ورزشگاه آزادي به شدت آسيب رساندند.
وي ادامه داد : تمامي اين خسارتها در جايگاه هواداران تيم تراکتورسازي تبريز بوده و تاصبح چهارشنبه ميزان خسارتها را بررسي و به سازمان ليگ اعلام خواهيم کرد.
مدير روابط عمومي مجموعه ورزشي آزادي گفت: اين خسارتها از قبيل آتش زدن و شکستن صندلي ها، آسيب رساندن به سرويس هاي بهداشتي و راهروهاي ورزشگاه بوده و اميدواريم که خسارتهاي ورزشگاه آزادي پرداخت شود.
وي در خصوص اين که در مصاحبه هاي پيشين خود اعلام کرده بود صندلي هاي اين ورزشگاه نشکن است گفت: طبق آزمايشهايي که در گذشته انجام داده بوديم اين صندلي ها کاملا نشکن بوده و چگونگي شکستن آنها از سوي هواداران تبريزي جاي تعجب دارد.!
محبی در مورد آتش زدن قسمتي از ورزشگاه توسط هواداران تيم مهمان اظهار داشت: در قسمتي از ورزشگاه نيز صندلي ها به آتش کشيده شده ولي اين مورد چندان جدي نبود. _________________ وقتی کار خوبی میکنم حس خوبی دارم. وقتی کار بدی میکنم حس بدی دارم. این دین من است. آبراهام لینکولن
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید